ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Γιατί να επιλέξετε τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ

01   Συνεχείς επιτυχίες

Εδώ και 35 χρόνια έχουμε συνδυάσει το όνομά μας με πολλές επιτυχίες στις εισαγωγικές εξετάσεις, που μας έχουν καθιερώσει στην φροντιστηριακή εκπαίδευση.

 
 

02   Έμπειροι Καθηγητές

Διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα καταξιωμένων εκπαιδευτικών, με γνώση, αφοσίωση, φροντιστηριακή εμπειρία και αποδεδειγμένες επιτυχίες, που στο επίκεντρο της λειτουργίας τους βρίσκεται ο μαθητής, οι ανάγκες, οι αγωνίες και φυσικά…η επίτευξη των στόχων του.

03   Ομοιογενή τμήματα

Φροντίζουμε για την δημιουργία ομοιογενών τμημάτων, που συνδυάζουν την ομαδική δουλειά με την προσωπική επίβλεψη, πάντα με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες και απαιτήσεις των μαθητών μας.

04   Σωστή προετοιμασία

Η προετοιμασία των μαθητών μας για τις εισαγωγικές εξετάσεις ξεκινά οργανωμένα από τις πρώτες τάξεις του Λυκείου, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η σε βάθος κατανόηση και γνώση της ύλης, όσο και η ψυχολογική αποφόρτιση στη τελευταία τάξη.

05   Εκπαιδευτική υποστήριξη

Με δίκτυα Wi – Fi σε όλους τους χώρους και χρήση διαδραστικών πινάκων με touch screen οθόνες (smartboards) οι καθηγητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το μάθημα πιο αποδοτικό και ενδιαφέρον.

06   Προσωπικό ενδιαφέρον

Για μας στα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ κάθε μαθητής αξίζει να αποδώσει τον καλύτερο εαυτό του και να βρει το δρόμο για τα όνειρά του. Είμαστε δίπλα του για να ενθαρρύνουμε, να κατευθύνουμε, να στηρίξουμε, να συμμετέχουμε στην προσπάθεια του για το άριστο αποτέλεσμα.

07   Συμβουλευτική υποστήριξη

Υποστηρίζουμε συμβουλευτικά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για τις εξετάσεις μαθητές και γονείς, με αρωγό εκπαιδευτικό ψυχολόγο.

08   Πιστοποιημένη ποιότητα διδασκαλίας

Προσφέρουμε πιστοποιημένη υψηλής ποιότητας φροντιστηριακή εκπαίδευση και είμαστε Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδος