Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ήταν το 1989, όταν ο Βασίλης Παπαπαύλου απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, να ασχοληθεί με τη διδασκαλία των θετικών επιστημών σε δικό του φροντιστηριακό χώρο. Η επιτυχία και η καθιέρωση ήρθε μέσα στο χρόνο, ως αναγνώριση και αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης, στο εκπαιδευτικό του έργο.

Ο Βασίλης Παπαπαύλου δημιούργησε μια πρότυπη μονάδα εκπαίδευσης, με μια δυνατή και έμπειρη ομάδα καθηγητών, που αναγνωρίζεται για την επιστημονική και διδακτική της κατάρτιση αλλά και τις συνεχείς επιτυχίες των μαθητών, στις σχολές επιλογής τους. 

Το 2015, στην ομάδα του φροντιστηρίου προστίθεται η νέα γενιά. Η Κασσιανή Παπαπαύλου, απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το 2018 τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ αποφασίζουν να επεκτείνουν την παρουσία τους και ξεκινούν τη λειτουργία ενός νέου φροντιστηρίου, στην καρδιά της πόλης.  

Ο νέος χώρος οργανώνεται με σύγχρονη φροντιστηριακή αντίληψη και δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές από όλες τις περιοχές του νομού Σερρών, να επιλέξουν τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ. Η εκπαιδευτική ομάδα εμπλουτίζεται με νέους αλλά έμπειρους καθηγητές, που εγγυώνται την εξέλιξη κάθε μαθητή μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας, για όλες τις σχολές και τα επιστημονικά πεδία.

Τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ σήμερα αποτελούν μια άριστη επιλογή για όλους τους μαθητές, που επιδιώκουν την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και θέλουν να προετοιμαστούν σωστά και αποτελεσματικά για αυτές.