ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μου για την στήριξη και την καθοδήγηση που μου προσέφεραν στην απαιτητική χρονιά της Γ Λυκείου. Με την μεθοδικότητα και την πολύχρονη εμπειρία τους αποτέλεσαν αρωγό και σύμβουλο στην προσπάθειά μου και με βοήθησαν να εκπληρώσω το όνειρό μου.
stergiadi
Αφροδίτη Στεργιάδη
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Ξάνθη - 2023
Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω το στόχο που έθεσα. Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος, όμως χάρη στην μεθοδική δουλειά και οργάνωση των φροντιστηρίων Παπαπαύλου και τα τρία χρόνια κύλησαν ομαλά. Κοντά τους πήρα βαθιά και στέρεη γνώση, όμως πάνω απ' όλα αμέριστη ψυχολογική υποστήριξη.Χαίρομαι που σας γνώρισα. Θα μου λείψετε.
Σας ευχαριστώ για όλα!
χρητης
Ανδρέας Χρήτης
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Βόλος - 2023
Το φροντιστήριό μου αυτές τις τρεις απαιτητικές και πιεστικές χρονιές υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης! Όλοι οι καθηγητές, ο καθένας με το δικό του τρόπο, μας βοήθησαν να εγκλιματιστούμε γρήγορα και να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του λυκείου και των εξετάσεων. Τους ευχαριστώ όλους που μας κατεύθυναν από την αρχή, ώστε το διάβασμά μας να είναι σωστό και αποδοτικό. Πίστεψαν σε μας και στις δυνατότητες του κάθε παιδιού, μας βοήθησαν να ανακαλύψουμε τις κλίσεις και τις αδυναμίες μας και να θέσουμε τους δικούς μας στόχους! Ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαζόμασταν, τόσο μαθησιακά όσο και ψυχολογικά. Μέσα από τη συστηματική προσωπική μελέτη, τις πολλές επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα, φτάσαμε τελικά στην επίτευξη των στόχων μας!
μαγγενάκη
Χρυσή Μαγγενάκη
Χημείας Πάτρα - 1η - 2023
Μετά από 3 χρόνια σκληρής προσπάθειας και με τη βοήθεια των καθηγητών μου κατάφερα να περάσω στην πρώτη επιλογή μου. Οι καθηγητές στα φροντιστήρια Παπαπαύλου ήταν δίπλα μου και με στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για τις πανελλήνιες, γεμίζοντας τα 3 αυτά χρόνια με αξέχαστες αναμνήσεις!Χαίρομαι που σας γνώρισα. Θα μου λείψετε.
Σας ευχαριστώ για όλα!
αηδονίδου
Νεφέλη Αηδονίδου
Φυσικής ΑΠΘ - 21η - 2023
Τα τρία χρόνια του Λυκείου αποτέλεσαν κομβικό σημείο για τη ζωή μου και η επιλογή των φροντιστηρίων Παπαπαύλου για την προετοιμασία μου αποδείχθηκε η καλύτερη ώστε να πετύχω τον στόχο μου. Οι καθηγητές μου χάρη στην άρτια κατάρτηση και τον επαγγελματισμό τους απέπνεαν σιγουριά και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πίστεψαν σε εμένα, με στήριξαν και μου παρείχαν τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθω στον θεσμό των Πανελληνίων εξετάσεων. Νοιώθω ευγνώμων που βρέθηκα σε ένα τόσο ευχάριστο περιβάλλον και κατάφερα να υλοποιήσω τα όνειρα μου!Σας ευχαριστώ για όλα!
παπάζογλου
Παναγιώτα Παπάζογλου
Ευελπίδων ΣΣΕ - Σώματα - 11η - 2023
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους να κατακτήσω ουσιαστικά τις γνώσεις του σχολείου, και την πίστη που μου έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια.
Τσιακίρης Χρίστος
Χρίστος Τσιακίρης
Μαθηματικών ΑΠΘ - 2023
Οι καθηγητές μου στα φροντιστήρια Παπαπαύλου πέρα από τον οργανωμένο και άψογο τρόπο διδασκαλίας, μου πρόσφεραν ψυχολογική υποστήριξη που τόσο πολύ χρειάζεται στην περίοδο των εξετάσεων. Συνδυάζουν το ευχάριστο κλίμα και την μετάδοση γνώσεων με τον βέλτιστο τρόπο και αισθάνομαι ευγνώμων, που με βοήθησαν να ξεπεράσω κάθε προσδοκία μου!Χαίρομαι που σας γνώρισα. Θα μου λείψετε.
Σας ευχαριστώ για όλα!
θυμνιου
Ζωή Θύμνιου
Ικάρων μετεωρολόγων - 1η - 2022
Ολοκληρώνοντας τρία χρόνια στα φροντιστήρια Παπαπαύλου, νιώθω πλέον σίγουρη πως ήταν η καλύτερη επιλογή μου. Οι καθηγητές μου πίστεψαν σε μένα, με στήριξαν σε κάθε δύσκολη στιγμή, δίνοντας μου θάρρος, πίστη και κυρίως δύναμη για την δύσκολη Γ’ Λυκείου. Ευχαριστώ τον καθέναν ξεχωριστά για την υπομονή, στήριξη, μεθοδικότητα και άριστη προετοιμασία που μου πρόσφερε.
Χαίρομαι που σας γνώρισα. Θα μου λείψετε.
Σας ευχαριστώ για όλα!
χατζημοσχιδου
Κατερίνα Χατζημοσχίδου
Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ - 4η - 2022
Στα φροντιστήρια Παπαπαύλου είχα την τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικούς καθηγητές, οι οποίοι με καθοδήγησαν και μου παρείχαν αδιάλειπτη ηθική και ψυχολογική υποστήριξη, ώστε να πετύχω το στόχο μου. Η εμπειρία μου εκεί ήταν δυνατή και λίαν διδακτική!
Τσακιρίδου Φύλλια
Φύλλια Τσακιρίδου
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πληροφοριακά συστήματα ΠΑΜΑΚ - 3η - 2022
Το φροντιστήριό μου σε αυτή την δύσκολη χρονιά υπήρξε συνοδοιπόρος στις χαρές και στις λύπες. Οι εξαιρετικοί καθηγητές βοήθησαν στην καθοδήγησή μας τόσο ως μαθητές, όσο και ως χαρακτήρες κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων. Φεύγω έχοντας γνωρίσει ανθρώπους που θα με συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή μου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Παναγιωτίδης Γιώργος
Γιώργος Παναγιωτίδης
Οδοντιατρική ΑΠΘ - 13ος - 2022
Με στόχο την εισαγωγή μου στο πανεπιστήμιο, επέλεξα τα φροντιστήρια Παπαπαύλου. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές με βοήθησαν στην κατανόηση της ύλης και στην εμβάθυνση της μελέτης μου, ώστε, τελειώνοντας και πετυχαίνοντας στην 1η μου επιλογή, να φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και απόλυτα ευχαριστημένος.
Ηλιόπουλος Ιορδάνης
Ιορδάνης Ηλιόπουλος
Μαθηματικών ΑΠΘ - 2022
Οι καθηγητές μου στα φροντιστήρια Παπαπαύλου πέρα από τον οργανωμένο και άψογο τρόπο διδασκαλίας, μου πρόσφεραν ψυχολογική υποστήριξη που τόσο πολύ χρειάζεται στην περίοδο των εξετάσεων. Συνδυάζουν το ευχάριστο κλίμα και την μετάδοση γνώσεων με τον βέλτιστο τρόπο και αισθάνομαι ευγνώμων, που με βοήθησαν να ξεπεράσω κάθε προσδοκία μου!Χαίρομαι που σας γνώρισα. Θα μου λείψετε.
Σας ευχαριστώ για όλα!
θυμνιου
Ζωή Θύμνιου
Ικάρων μετεωρολόγων - 1η - 2022
Ξεκινώντας στην Α’ Λυκείου, το φροντιστήριο βοήθησε στην ομαλή προσαρμογή μου και στη δημιουργία θεμελίων για τις επόμενες τάξεις. Στην Β’ Λυκείου, παρά τις δυσκολίες λόγω των lockdown, υπήρξε άριστη οργάνωση και ενδιαφέρον από τους καθηγητές. Στην Γ’ Λυκείου εκτός από τη σωστή προετοιμασία υπήρχε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, αποφορτίζοντας την πίεση και το άγχος. Οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μας και κάπως έτσι, μετά από τρία χρόνια, ήρθε η επιτυχία!
Αποστολόπουλος Νίκος
Νίκος Αποστολόπουλος
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ - 2022
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα φροντιστήρια Παπαπαύλου για την αμέριστη βοήθεια που μου πρόσφεραν τη χρονιά που μας πέρασε. Η εμπειρία και η στήριξη των καθηγητών με βοήθησαν καθ' όλη τη διάρκεια των τριών χρόνων που τους εμπιστεύτηκα για να φτάσω στο στόχο μου!
παπαπαυλου
Παπαπαύλου Κατερίνα
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ - 2022
Η δύσκολη αυτή χρονιά των πανελληνίων αποδείχθηκε πως ήταν από τις ομορφότερες λόγω της βοήθειας και της υποστήριξης που είχαμε από όλους εσάς. Ήσασταν πάντα δίπλα μας και σας ευχαριστούμε γι' αυτό. Οι ευχάριστες στιγμές ήταν πολλές και θα μας μείνουν αξέχαστες! Με αγάπη και εκτίμηση στα πρόσωπα όλων σας!
δαλαβερα
Δαλαβέρα Δέσποινα
Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας - 2022
Μετά από τρία όμορφα αλλά και απαιτητικά χρόνια νιώθω ευγνώμων και τυχερή που είχα δίπλα μου καθηγητές που με στήριξαν και με βοήθησαν μέχρι το τέλος, ώστε να πετύχω τους στόχους μου. Σας εκτιμώ και θα μου λείψει η καθημερινότητα μαζί σας.
βαρσαμη
Ιφιγένεια Βαρσάμη
Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ. - 2022
Τα Φροντιστήρια Παπαπαυλου , αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε αγωνία και ανησυχία μου με πίστη , ενθάρρυνση , μεθοδικότητα κι επιμονή. Οι εμπειρότατοι καθηγητές με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι η Γ’ Λυκείου δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Έτσι με την σωστή τους καθοδήγηση , πέτυχα τον πρώτο μου σημαντικό στόχο και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό!
καζικιδης
Καζακίδης Γιάννης
Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Κατερίνη - 1ος ΕΠΑΛ- 2022