ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Επέλεξα τα φροντιστήρια Παπαπαύλου και νοιώθω απόλυτα δικαιωμένη γιατί με τη βοήθεια τους πέτυχα τους στόχους μου. Η αξιοπιστία αλλά και η εμπειρία των φροντιστηρίων Παπαπαύλου ήταν για μένα πολύτιμη, όπως και η συμπαράσταση, το πραγματικό ενδιαφέρον αλλά και η αφοσίωση στο διδακτικό τους έργο. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και πρώτα τον κ. Παπαπαύλου γιατί με μεθοδικότητα στάθηκαν δίπλα μου και μου δίδαξαν πως με συνέπεια και προσπάθεια όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Χατζημιχάλη Ευαγγελία
Ιατρική - ΑΠΘ
Η εμπειρία μου από τα φροντιστήρια Παπαπαύλου είναι μόνο θετική από κάθε άποψη.
Από την πρώτη λυκείου ως την Τρίτη με πολλή μεθοδικότητα, υπομονή και μεγάλη ψυχολογική στήριξη έγιναν τα βήματα που με βοήθησαν να κατακτήσω τη γνώση, να νιώσω σιγουριά για τον εαυτό μου, να φτάσω ήρεμα στις τελικές εξετάσεις και να πετύχω τον στόχο μου. Όλα αυτά χωρίς ψυχολογική πίεση και με ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα στην τάξη. Είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια όλων των καθηγητών.
Δέσποινα Χρήτη
Ιατρική - Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Το φροντιστήριο Παπαπαύλου με την έμπειρη ομάδα του, με βοήθησε να μείνω συγκεντρωμένη στους στόχους μου.
Με την συνεχή καθοδήγησή τους κατάφερα να ξεπεράσω τις προσδοκίες μου, με αποτέλεσμα σήμερα να μπορώ να εξερευνώ καθημερινά τον κλάδο της Ψυχολογίας. Εάν μου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα επέλεγα και πάλι τα φροντιστήρια Παπαπαύλου!
Έφη Γουδή
Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Κρήτης
Είμαι η Αντιγόνη και είχα την τύχη-ευλογία να έχω καθηγητή Φυσικής τον κ. Παπαπαύλου κατά την προετοιμασία μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Μου δίδαξε φυσική, με μεθοδικότητα και προγραμματισμό και μου προσέφερε στήριξη και αμέριστη βοήθεια, συμεριζόμενος τα άγχη και τις ανησυχίες μου με μεγάλη προθυμία. Για εμένα υπήρξε καθηγητής- πρότυπο και θα αισθάνομαι πάντοτε την ανάγκη να τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς, καθώς συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην επαγγελματική (και όχι μόνο) σταδιοδρομία μου.
Αντιγόνη Μούδιου
ΣΣΑΣ - Οικονομικό
Άριστη επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και μαθητών, περιβάλλον που δεν πιέζει συναισθηματικά τον μαθητή και τον ωθεί να πιστέψει στις ικανότητες του. Mαθητές και καθηγητές συνεργάτες με κοινό στόχο την επιτυχία στις Πανελλαδικές. Εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό. Άνθρωποί με υπομονή και επιμονή, πάντα πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες των μαθητών.
Αγοραστού Ζωγραφένια
Κτηνιατρική - ΑΠΘ
Σαν «παλιά» μαθήτρια των φροντιστηρίων Παπαπαύλου, έκανα την καλύτερη επιλογή!
Καθηγητές με πλήρη γνώση του γνωστικού τους αντικειμένου, εμπειρία, ενσυναίσθηση, υπομονή, και αδιαμφισβήτητη θέληση για βοήθεια. Οι άνθρωποι αυτοί, ενδιαφέρονται ουσιαστικά για τους μαθητές είναι κοντά τους, τους στηρίζουν, παρακολουθούν προσεκτικά την πορεία καθενός ξεχωριστά. Βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, αφού κλειδί για την επιτυχία, αποτελεί η συνεργασία μαθητή- καθηγητή- γονέα. Εκτός αυτού ο χώρος του φροντιστηρίου είναι απόλυτα διαμορφωμένος σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή, παρότι οι απορίες μπορούν να λυθούν και εκτός ωρών διδασκαλίας. Εγώ, φοιτήτρια πλέον, ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους, που με βοήθησαν να ξεπεράσω τις δυνατότητές μου, να πετύχω το στόχο μου και έγιναν μια δεύτερη οικογένεια για μένα!
Αγγελική Κώστογλου
Χημικό - ΑΠΘ
Στο φροντιστήριο Παπαπαύλου βρήκα ενθάρρυνση και στήριξη, καθώς και ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι καθηγητές ήταν στο πλευρό μου όλη τη διάρκεια της χρονιάς και με βοήθησαν να κατανοήσω την ύλη και να πετύχω τους στόχους μου. Ιδιαίτερα ο κ. Βασίλης Παπαπαύλου ήταν ένας καθηγητής αλλά και άνθρωπος που δεν θα ξεχάσω ποτέ και τον ευχαριστώ πολύ για όλα.
Θωμάς Δουλγέρης
Φυσικό - Πανεπιστήμιο Κρήτης
Εμπιστεύτηκα το φροντιστήριο Παπαπαύλου και πέτυχα τους στόχους μου. Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους μαθητές να κάνουν το ίδιο γιατί με τη σωστή διδασκαλία και καθοδήγηση θα βρουν εύκολα το δρόμο τους για το Πανεπιστήμιο, όποια και αν είναι η Σχολή της επιλογής τους.
Άγγελος Μελαχροινός
ΣΜΥΝ - Πολεμικό ναυτικό