ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ A' ΛΥΚΕΙΟΥ

Η Α΄ Λυκείου είναι καθοριστική τάξη. Η δυσκολία των μαθημάτων είναι μεγαλύτερη και η αξιολόγηση γίνεται με διαφορετικά κριτήρια, καθώς δεν είναι η πρώτη τάξη μετά το Γυμνάσιο αλλά η πρώτη μεγαλύτερης εκπαιδευτικής βαθμίδας.
Η ύλη της Α΄ Λυκείου με βάση το νέο πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητική και χρήζει ιδιαίτερης εκπαιδευτικής αντιμετώπισης.

Τράπεζα Θεμάτων

Στα φροντιστήρια Παπαπαύλου γίνεται καθημερινή επίλυση θεμάτων από την Τράπεζα Θεμάτων τα οποία έχουμε ενσωματώσει στα συγγράμματά μας ώστε ο μαθητής να κατανοήσει και να γνωρίσει σε βάθος την ύλη και να αποκτήσει προβάδισμα.

Τα θέματα των εξετάσεων ορίζονται κατά 50% με τυχαία επιλογή από Τράπεζα Θεμάτων διαβαθμισμένης δυσκολίας και κατά 50% από τον διδάσκοντα του αντίστοιχου μαθήματος. Η εξεταστέα ύλη καθορίζεται από την αρχή της σχολικής χρονιάς με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και είναι ίδια για όλα τα Λύκεια της χώρας. Αυτό καθιστά αναγκαία την οργανωμένη προετοιμασία των μαθητών της Α’ Λυκείου για τις προαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου.

Η εμπειρία μας, το ευέλικτο πρόγραμμά μας και το άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ
ΑΛΓΕΒΡΑ 2
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 1
ΦΥΣΙΚΗ 2
ΧΗΜΕΙΑ 1
ΑΡΧΑΙΑ 2
ΕΚΘΕΣΗ 1
ΣΥΝΟΛΟ 9