ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Η φροντιστηριακή εκπαίδευση ένα βήμα μπροστά

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, Phillipos Xenia Hotel

Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε η εκδήλωση των φροντιστηρίων μας, αφού περισσότεροι από 300 γονείς και μαθητές την παρακολούθησαν με ξεχωριστό ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν από την επιστημονική ομάδα της Labora -Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, για το σύγχρονο επαγγελματικό “τοπίο”, με απώτερο στόχο την επιτυχημένη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

Previous slide
Next slide

Η εκδήλωση περιλάμβανε δύο ενότητες. Στην 1η, ο διευθυντής των Φροντιστηρίων μας, Βασίλης Παπαπαύλου παρουσίασε τη διαδρομή, τη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά των Φροντιστηρίων Παπαπαύλου και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μαθητών μας που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές του 2022. Στα παιδιά μας, που μας έκαναν περήφανους με τις υψηλές θέσεις κατάταξης που πήραν, δόθηκε τιμητικός έπαινος και αναμνηστικό δώρο. Τις βραβεύσεις έκαναν ο διευθυντής μας Βασίλης Παπαπαύλου, η Κάσια Παπαπαύλου και οι καθηγητές μας, ενώ τον έπαινο στην πρώτη αριστεύσασα έδωσε ο δήμαρχος Σερραίων κ. Χρυσάφης Αλέξανδρος.

Στη 2η ενότητα της εκδήλωσης, η ομάδα της LABORA με επικεφαλής τον Κ. Κότιο, ιδρυτή της εταιρίας, αναφέρθηκε σε σύγχρονες και καινοτόμες εξειδικεύσεις και σε επαγγέλματα με προοπτικές στο άμεσο και απώτερο μέλλον. Επίσης, ανέλυσε τεχνικές σωστής διαχείρισης του χρόνου μελέτης και έδωσε κατευθύνσεις για αποδοτικό διάβασμα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης αλλά και τη συνολική διοργάνωση ανέλαβε η Κασσιανή Παπαπαύλου.

Τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ εδώ και χρόνια επενδύουν στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, ως απαραίτητο συμπλήρωμα της εκπαίδευσης αλλά και της ευρύτερης καλλιέργειας που προσφέρουν. Η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία σε συνδυασμό με την  παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου εξασφαλίζουν στους μαθητές μας όχι μόνο την επιτυχία τους στις πανελλαδικές, αλλά και τα εφόδια για τη μελλοντική επαγγελματική τους επιτυχία.

Mε τις βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών μας, που υποσχόμαστε να θεσμοθετήσουμε σε ετήσια βάση, θέλαμε να τους επιβραβεύσουμε για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και να δώσουμε παράδειγμα και κίνητρο στους φετινούς… αγωνιστές μας. Να είναι του χρόνου πρώτοι και με διαφορά. Το αξίζουν!!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

Share on Facebook
Share on Twitter