Ένα Βιβλίο με τις ευχές μας...

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή, είναι μια γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης. Στα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ αποφασίσαμε να σε κάνουμε συμμέτοχο στην προσπάθεια, να δώσουμε χαρά σε συνανθρώπους μας. Μαζί με τις ευχές μας προσφέρουμε ένα χρηματικό δώρο στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο της πόλης μας.
Με τη δική σου ευχή το ποσό μεγαλώνει και μαζί και η χαρά της προσφοράς για όλους μας.

Χρόνια πολλά!
Καλή χρονιά!

Kάνε
την ευχή σου
δώρο!
Γράψε την ευχή σου και εμείς θα προσφέρουμε 1€

στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Σερρών

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

one

Κάνε Like στη σελίδα μας

two

Συμπλήρωσε τη φόρμα

Γράψε την ευχή σου εδώ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Τα Φροντιστήρια Παπαπαύλου προκηρύσσουν προωθητική ενέργεια με τίτλο “Το βιβλίο των ευχών”. Η ενέργεια αφορά φιλανθρωπική δράση με σκοπό τη συγκέντρωση ποσού που θα δοθεί στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σερρών. Η κάθε συμμετοχή προσφέρει στο συνολικό ποσό 1€ επιπλέον.

Για να συμμετάσχουν στη δράση, οι χρήστες καλούνται να γράψουν την ευχή τους στο ανάλογο πεδίο, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής και προαιρετικά να κάνουν like στη σελίδα Φροντιστήρια Παπαπαύλου στο Facebook.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών είναι προτεραιότητά μας. Συλλέγουμε και διατηρούμε μόνο τα στοιχεία που οι συμμετέχοντες επιλέγουν να δώσουν. Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία των συμμετεχόντων αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς σχετικούς με τη συμμετοχή στην φιλανθρωπική δράση και για την αποστολή ενημερωτικού υλικού μετά τη λήξη της.

Πρόσβαση στα στοιχεία των συμμετεχόντων έχουν μόνο κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοί ή εξωτερικοί συνεργάτες του Διοργανωτή που ενεργούν για λογαριασμό του παρέχοντας υπηρεσίες πληροφορικής για την καταγραφή και αποθήκευση των στοιχείων των συμμετεχόντων ή/και αναλαμβάνουν για λογαριασμό του Διοργανωτή την οργάνωση και διενέργεια της δράσης ή/και διαχειρίζονται τους εταιρικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.

Τα Φροντιστήρια Παπαπαύλου διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους, να αναβάλλουν ή και να ματαιώσουν την προωθητική ενέργεια, χωρίς προειδοποίηση.

Η δράση ολοκληρώνεται στις 10 Ιανουαρίου 2020. Εκτός από το χρηματικό ποσό θα κατά τη δωρεά θα δοθεί και το βιβλίο με τις ευχές των συμμετεχόντων.