Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Webinar επαγγελματικού προσανατολισμού “Σπουδές και Μέλλον”

Με μεγάλη επιτυχία και διάδραση ολοκληρώθηκε το webinar Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που διοργανώσαμε σε συνεργασία με την Labora, και ομιλητή τον  Κωνσταντίνο Κότιο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και ιδρυτή της εταιρίας, Διδάκτορα ΑΠΘ. Στο webinar συμμετείχαν γονείς και μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου και αναπτύχθηκαν θέματα, σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, μέσα από έρευνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα σχετικά με τεχνικά ζητήματα του Νέου Συστήματος Εισαγωγής και πολλά ακόμη που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων και έδωσαν τη δυνατότητα να επιλυθούν απορίες, μέσα από   ολοκληρωμένες απαντήσεις.

Επιπλέον, την περίοδο συμπλήρωσης του μηχανογραφικού στο φροντιστήριο, για οποιαδήποτε απορία θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας των μαθητών μας, με τον κ. Κότιο για συμπληρωματική ενημέρωση.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον με ανάλογες πρωτοβουλίες, που βοηθούν μαθητές και γονείς να έχουν μια σφαιρική αντίληψη των θεμάτων, που άπτονται των επιλογών τους.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

Share on Facebook
Share on Twitter